Melissa-naturens antidepressiva

Naturen er magisk og gemmer på svarene til de fleste af vores udfordringer. Jeg er personligt blevet meget overvældet over hvor stor effekt de koncentrerede planteessenser besidder.

De essentielle olier har i årtusinder været brugt som folkemedicin i mange kulture, længe før den kemiske medicin som vi kender i dag, som kun er opfundet for ca. 100 år siden. Det meste af vor tids medicin er en kemisk kopi af naturens urter og planter. Derfor er det lidt skørt at vi i dag kalder urterne for alternative, når det i virkeligheden er dem der er den ægte vare.

Melissa også kaldet citronmelisse og lemon balm er medlem af myntefamilien. Melissaolien er et dampdestillat af både blade og blomster. Der skal 30 kg plantemateriale til at fremstille 5 ml Melissaolie, hvilket også gør Melissa til en meget kostbar olie. DoTERRAs Melissa er høstet i Bulgarien

Melissa er en medicinsk plante som vokser vildt er fra den østlige middelhavsregion til det vestlige asien. Den har været brugt siden oldtiden og er kendt for sine antibakterielle, antivirale og antidepressive egenskaber. Den er en meget stærk antioxidant og Melissa indeholder omkring 70 aktive komponenter.

Rent videnskabligt er der lavet studier på dens effekt i forhold til alzheimers, hukommelse, indlæring og depression.

Link til studier her: link angst og depression link til studier på alzheimer her

Melissa har været brugt terapeutisk i århundrede og i det 14 århundrede var det en vigtig ingrediens i en fransk urteeliksir Carmelite Water som blev kaldt livets eliksir. Melissaolien har været brugt til søvnløshed, angst, migræne, diabetes, herpes og demens forhøjet blodtryk og virker stærkt antiinflammatorisk.

Jeg har brugt Melissaolien i perioder med negativitet og hvor jeg har haft svært ved at finde glæden og lyset. Jeg tager Melissa som en kur hvert år i december/januar, hvor jeg godt kan mangle lyset og solen.

Melissa er en olie som bringer lys i mørket. Den vækker sjælens sandhed og lys og minder os om hvorfor at vi er sat her på jorden. Den hjælper os med at give slip på alt det som holder os tilbage for at udleve vores fulde potentiale. Den hjælper os med at komme i kontakt med vores indre stemme. Melissa hjælper os med at komme ud af mørket og slippe de lave vibrationer som holder os nede og holder os tilbage.

Her i december 2022 er vi 160 personer som tager en Melissa Challenge i fællesskab og støtter hinanden på vejen og deler vores oplevelser. Forløbet varer i 3 uger og er gratis, du skal bare selv anskaffe dig olien. Nåede du ikke med på rejsen, er gruppen stadig åben og du kan se alle Zooms på replay.

Facebookgruppe melissa challenege

Har du selv lyst til at prøve den fantastiske Melissa på egen krop kan olier købes her

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål, på mail@julieszone.dk

Previous
Previous

Perimenopause -tiden op til overgangsalderen.

Next
Next

De smukke citrusfrugter