De smukke citrusfrugter

Jeg elsker citrusfrugterne og alle deres smukke farver og eventyrlige dufte. Jeg er meget begejstret for at indtage de essentielle olier, som er lavet på citrusfrugter. En enkel dråbe olie i et glas vand eller danskvand, giver en lækker og forfriskende aroma, som gør det nemt at få drukket en masse vand og gør sodavand og andre læskedrikke overflødige. Det er et nemt og sundt alternativ. Citrusolierne kan også bruges til dressing, drinks og smoothies.

Langt de fleste essentielle olier, må man ikke indtage. DoTERRAs olier er blandt de reneste i verden og i en flaske olie fra doTERRA er der ingen tilsætningsstoffer eller uønsket kemi. Det er 100% ren natur på flaske. Citrusolierne er fremstillet af citrusskrællerne og det er vigtigt at nævne at der ikke er vitaminer i nogle af citrusolierne.

Citrusolierne har en let udrensende effekt og hjælper vores krop med at afgifte. Ligeledes er de gode til at sætte skub i en sløv fordøjelse. Hav altid respekt for de meget koncentrerede olier. En dråbe er ofte rigeligt til at give smag til et stort glas vand.
Drik ikke olierne af plastikkopper da citrusolierne hiver giftstoffer ud af plastik og det ønsker vi ikke at indtage.

Herunder vil jeg lave en kort beskrivelse af mine yndlings citrusolier, som jeg indtager dagligt.


Lemon - Wild Orange - Bergamot - Grapefruit - Lime - Tangerine - Green Mandarin

Lemon

Jeg begynder hver morgen med et glas vand med en dråbe Lemon. I kinesisk medicin siger vi at den sure smag er god for leveren. Så det er en god måde at starte dagen på og sætte gang i udskillelsen. Lemon kan detoxe alt det din krop, dit sind og din sjæl ikke har brug for længere, på den måde skabes der plads til noget nyt. Lemon hjælper os med at holde forkus på det som er vigtigt. Den er også ideel til studerende. Har du ondt i halsen kan en kop the med honning og et par dråber Lemon lindre.
Jeg bruger også Lemon til mine salatdressinger. Olivenolie, balsamico, frisk hvidløg og en dråbe Lemon og en dråbe Lime. Så har du en virkelig dejlig salatdressing eller skaldyrsmarinade.

Wild Orange

Dufter simpelthen så lækkert af den mest saftige friske nyskrællet appelsin. Wild Orange handler om abundance. Den vibrerer af overskud og overflod. En kærlig vibration af at der er nok til alle og at vi ikke skal tage livet så alvorligt. Der skal være plads til lethed og leg. Wild Orange bliver også kaldt for “lykkebobler på flaske” og det er i sandhed det som jeg oplever når jeg drikker et glas vand med en dråbe Wild Orange. Har jeg fået det forkerte ben ud af sengen eller er jeg gnaven og træt, så hjælper Wild Orange altid på humøret.

Bergamot

Er lækker krydret og pikant i duften. Jeg kender den mest fra Earl Grey, men der findes også bolcher som smager af Bergamot. Jeg elsker at putte en dråbe i min afkølede grønne the, men den er også super lækker i et glas vand. Når man presser skrællerne fra Bergamot frigiver den linalool, som er det samme som giver Lavender og Magnolia deres beroligende egenskaber. Bergamot handler rigtig meget om kærlighed til os selv, selvværd og selvaccept. Så er du meget selvkritisk og til tider hård ved dig selv, kan det være at du skal hente hjælp fra Bergamot.

Grapefruit

Er lavet på skrællen af røde søde grapefrugter. Jeg Elsker Elsker Grapefruit. Den er tilpas sød og tilpas bitter og virkelig forfriskende. Jeg drikker den ofte i min danskvand til mit aftensmåltid. Grapefruit har positiv indvirkning på vores stofskifte og er en olie der bliver anbefalet i forbindelse med vægttab. Grapefruit handler om kærlighed til vores krop og om at ære os selv. I perioder hvor vi er meget kritiske over for vores krop og vores udseende, så er Grapefruit en ven i nøden. Man kan med fordel putte et par dråber i sin bodyscrub, og massere områder med cellulitis.

Lime

Frisk Lime dufter af sol og sommer og kolde drinks. Jeg drikker den ofte i danskvand, især til asiatisk og mexikansk mad, hvor frisk Lime hører sig til. Er man til cocktails, er frisk lime genial til mojitos og andre drinks hvor man tilføjer frisk lime. Den er virkelig også skøn til madlavning. En enkel dråbe i guacamole eller i en marinade. Hvis man er glad for frisk lime, så bliver man virkelig glad og Limeolien. Lime er ligesom de andre citrusfrugter med til at opløfte og skabe glæde.

Tangerine

Minder mig lidt om fanta i duften. Jeg er vild med dens sødme.
Tangerine handler om eventyr og om at vække vores nysgerrighed. Er vi blevet nogle dovne vanedyr, kan det være godt at få sneget en dråbe Tangerine i glasset. Nogle folk laver det samme hver weekend. De ses altid med de samme mennesker, tager det samme sted hen på ferie og bestiller det samme på menukortet. Nogle gange er det godt at cykle en ny vej hjem fra arbejde og gøre noget andet end vi plejer. Er du fastlåst i dagligdagens rutiner og leverpostejsliv, så prøv Tangerine og luk eventyret og magien ind.

Green Mandarin

Nyder jeg også i et glas danskvand. Green Mandarin forbinder os med vores indre barn og hjælper os med at se vores inderste potentiale. Green mandarin er virkelig en god guide i perioder med karriereskift og perioder hvor vi har brug for at gentænke vores muligheder og gentænke os selv.

Hvis du er blevet nysgerrig på olierne og ønsker at købe dine egne olier kan olierne købes gennem mit link: køb dine olier her
Ved brug af mit link er det muligt at få 25% rabat på alle produkterne.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte mig på tlf: 27285946 eller mail: mail@julieszone.dk
Jeg glæde mig til at hjælpe dig :)

Previous
Previous

Melissa-naturens antidepressiva

Next
Next

TDP-lampen/Moxalampen