Her begyndte min passion for naturens mirakler

 

Jeg har altid været optaget af, hvordan vi ved hjælp at naturlige tiltag kan genfinde vores balance, når vi i perioder har brug for healing og støtte.

Som barn havde jeg halsbetændelse op til 10 gange om året og fik en masse penicillin i den forbindelse.

Da jeg blev ældre voksede jeg fra halsbetændelserne og var i stedet plaget af blærebetændelse. Nogle gange flere gange om måneden. Så jeg har virkelig fået massive mængder af penicillin i min barndom og ungdom og er også blevet resistent for flere typer af antibiotika.

Da jeg var i starten af 20-erne fik jeg et hint om at prøve at tage  tranebærkapsler mod min blærebetændelse og det var en kæmpe wauw-oplevelse at noget så naturligt som tranebær kunne være så effektivt og helt uden alle de bivirkninger, som der jo desværre er ved antibiotika.

Jeg kontaktede min læge og fortalte begejstret om mine oplevelser med tranebær mod blærebetændelser og hvorfor hun mon ikke havde fortalt mig om det, når nu at det virkede så godt og var helt fri for bivirkninger.

Svaret var at hun desværre ikke måtte anbefale noget naturligt, men kun konventionel medicin.

Her begyndte hele min rejse og nysgerrighed på alt hvad der er en naturlig vej til balance og velvære. Min blærebetændelser forsvandt dog først helt efter behandlinger med akupunktur og zoneterapi.

Vi skal selvfølgelig altid kontakte en læge når vi er syge og vi skal altid tage penicillin, hvis vi får lungebetændelse eller andre livstruende infektioner, det er der slet ingen tvivl om.

Jeg finder en glæde hver gang at jeg ved mindre ubalancer kan hjælpe kroppen på en naturlig måde til at genfinde sin balance og hver gang jeg kan slippe for at åbne for det kemiske medicinskab.

Previous
Previous

Opskrift på müsli